top of page

Fineer Tafels

Ons Fineer assortiment bestaat uit 4 verschillende vormen. U kunt kiezen voor een rechthoekig, Ovaal, Rond of een Deens Ovaal blad. Onder deze Bladen kunnen verschillende poten gemonteerd worden. De rand van het blad kan in verschillende hoeken worden gefreesd. Bladdikte is 30mm.

Het Fineer is verlijmd op berken multiplex. Dit geeft een modern en strak uiterlijk.

We hebben 5 verschillende soorten Fineer, Eiken, Noten, Mahonie, Teak en Coromandel.

Het Fineer is standaard afgewerkt met een matte kras vaste PU lak. Dit beschermd het Fineer tegen vlekken en beschadigingen.

Zoekt u een ander kleur blad of een andere poot dan kunt u ons een mailen of bellen voor de verschillende mogelijkheden.

Wat is Fineer?

Fineer is een laagje hout van 0,6 of 1,5 mm dat op plaatmateriaal wordt aangebracht. Fineer wordt geproduceerd door een stam in dunne laagjes te snijden. In tegenstelling tot massief hout, dat gezaagd wordt, benut houtfineer de stam optimaal en is er geen zaagverlies. Hierdoor is het een veel milieubewuster alternatief dan massief hout. fineer behoudt de natuurlijke uitstraling en unieke kenmerken van echt hout, met authentieke kleur- en patroonverschillen. Met deze kenmerken onderscheidt fineer zich van de imitaties

bottom of page