top of page

Linoleum Tafels

Onze Linoleumlijn bestaat uit 4 verschillende vormen. U kunt kiezen voor een rechthoekig, Ovaal, Deens Ovaal of een rond blad. Onder deze Bladen kunnen verschillende poten gemonteerd worden. De rand van het blad in verschillende hoeken worden gefreesd. Bladdikte is 30mm.

Het Linoleum is verlijmd op berken multiplex. Dit geeft een modern en strak uiterlijk.

Ook is het Linoleum standaard afgewerkt met een matte kras vaste PU lak. Dit beschermd het Linoleum tegen vlekken en beschadigingen. Het Linoleum is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Zoekt u een ander kleur blad of een andere poot dan kunt u ons een mailen of bellen voor de verschillende mogelijkheden.

Over Linoleum

Meubel Linoleum is een kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend product met een natuurlijke en warme matte uitstraling dat uitnodigt tot aanraken. Hoewel het uitnodigt om aangeraakt te worden, blijven er geen vingerafdrukken achter op het oppervlak.

Linoleum bestaat uit drie lagen: geïmpregneerd papier, linoleumgranulaat en een toplaag. Linoleumgranulaat bestaat uit geoxideerde lijnolie en hars waaraan houtmeel, kalksteen en pigmenten zijn toegevoegd. Een kalander walst het granulaat op het geïmpregneerde papier. Na het droogproces wordt Furniture Linoleum voorzien van een beschermende finish. Deze acrylfinish op waterbasis accentueert de specifieke natuurlijke uitstraling van linoleum.

Collage Linoleum.png

Hierboven een aantal voorbeelden van Linoleumtafels.

Niet al deze tafels zijn door ons gemaakt maar zijn bedoeld als inspiratie.

bottom of page